com-uk.us


Auto Salloni Prishtina

Auto Salloni Prishtina

Project Description

Auto salloni prishtina, veturat q i ofrojm p r klient t tan i p rmbushin dhe i tejkalojn pritshm rit e tyre duke u bazuar n kualitet cil si q ndrueshm ri harxhime t. Veturat ne sallon - auto salloni prishtina salloni me i, klimatronik hidraulik dritare elektrike mbyllje qendrore abs esp airbaga radio cd automatik tiptronik etj m shum -.

Popular Post

Auto Salloni Prishtina Image Gallery


Popular Search: